Welkom

Gîtes & Natuurcamping Casa Boslimpré

liggen op een mooie berg in de Vogezen op 760 meter hoogte.

Natuurcamping & Vakantiehuizen

Casa Boslimpré is een natuurcamping met daarnaast 2 prachtig gelegen vakantiehuizen, omringd door bossen en met een magnifiek uitzicht op het uitgestrekte natuurgebied van Het Nationale Park Régional des Ballons des Vosges.

Dit alles op slechts een kleine 600 km van Utrecht.

De Faciliteiten

Het erf is 1 hectare groot. Verdeeld over verschillende niveaus zijn er allerlei plaatsen om te genieten. Er zijn indrukwekkende bomen, er is heerlijk bronwater en een enorme rijkdom aan natuur en rust. We zien hier reeën, herten, dassen, eekhoorns, raven, vossen, enzovoort!

Er is de algemene ruimte La Cantina (altijd vrij toegankelijk) met een groot terras, een pingpongtafel, boeken, informatie over de omgeving en nog veel meer.

Op het speelveld kan gebasketbald worden, er is een vuurplaats en in de zomer zetten we een zwembadje op.

De 4g verbinding is uitstekend, aan de wifi wordt gewerkt.

Onze 2 hondjes, Gijs en Jazz, blijven in onze afgezette tuin. Wilt u een hond meenemen? Dat kan, mits rustig en aangelijnd.

Natuur en bergen.
La cantine en terras.
Het uitzicht.

Wij, Peter Remijn en Caroline de Ligt, ontvangen u graag.

Wij wonen hier sinds de zomer van 2019, toen we Casa Boslimpré hebben overgenomen.

Lees hier binnenkort meer over ons.

Wat gasten over ons zeggen:

Wat gasten over ons te zeggen hebben:

Prachtige plek met uitzicht over de heuvels. De kampeerplekken liggen aan de voorkant van het prachtige gekleurde huis. Fijne kantine met waterkoker, servies én koelkast met vriezer! Sanitair prima op orde! Hele vriendelijke Nederlandse eigenaren. Het is dat we op doortocht waren, anders waren we zeker langer gebleven!
Ireen K.
Juli 2020
Heel fijne en rustige camping in het groen! Leuke en behulpzame eigenaars, prachtig uitzicht! Wandeling en meren in de omgeving. Eentje om nog eens naartoe te komen! Kitty
Kitty E.
Augustus 2020
Fantastische groene camping, met gezellige hoekjes, origineel ingericht sanitair, super sympathieke gastvrouw Caroline en gastheer Pier. Rust, sfeer, eenheid met de natuur. Een aanrader voor wie van natuur, rust en verbinding houdt.<3
Sophie P.
Augustus 2020
Right Menu Icon