Vakantiehuis la Tulipe

  • 02-woonkamer.jpg
  • 03-houtkachel.jpg
  • 04-eetkamer.jpg
  • 07-slaapkamer-2p.jpg
  • 08-slaapkamer-4p.jpg
  • 10-speelzolder.jpg

Dit gezellig, knus en comfortabel vakantiehuis is geschikt voor 2 tot 8/10 personen.

Bij binnenkomst van de vakantiewoning komt u in een ruime hal. Waar zich een tweepersoonskamer (2x 1pers bedden), een badkamer met douche en toilet en daarnaast nog een 2e toilet bevinden.

Daarna komt u in de ruime, gezellige woonkamer, eetkamer en met open keuken die van alle gemakken is voorzien. In de woonkamer staat een houtkachel waar het gezellig vertoeven is. Daarna zijn er op de begane grond nog een vierpersoonskamer (met twee éénpersoons bedden en een stapelbed), een tweepersoonskamer (met twee éénpersoonsbedden) en een tweede douche.

Op de vide is een gedeelte ingericht als gezellige speelruimte voor de kinderen met tv (zonder zenders) en dvd's, leeshoek, speelgoed en spelletjes. En in het andere gedeelte staan nog eens 2 bedden.

U heeft een terras en een eigen gedeeltelijk afgesloten stuk tuin. Maar voelt u zich vrij om ook gebruik te maken van de rest van het terrein, de ontmoetingsruimte en de binnenruimte met tafeltennistafel.

Buiten de schoolvakanties heeft vakantiehuis La Tulipe een verwenarrangement voor stellen, jonge gezinnen of vriendinnengroepen. Klik hier. Dan kan er per weekend (min. 3 nachten), midweek of een week geboekt worden. Het arrangement bestaat uit opgemaakte bedden, een flesje wijn met kaasplateau en een welkomstmaaltijd dat u heerlijk bij de reeds brandende houtkachel kunt verorberen. U kunt op aanvraag een heerlijke ayurvedische massage van onze huismasseur, François of een ontspannende en inzichtgevende energiebehandeling van Matty krijgen.

Vakantiehuis Le Tournesol kan samen met vakantiehuis La Tulipe als groepsaccommodatie gebruikt worden. De vakantiehuizen samen kunnen groepen van 20 à 25 personen herbergen. Voor het koken en eten is er een ontmoetingsruimte met een professionele keuken en voor extra activiteiten hebben we een workshopruimte van 80 m2.

 

Voel je welkom en reserveer hier!

Tarieven vakantiehuis La Tulipe (8/10 pers)
 
Laagseizoen, t/m 4 personen, per week € 530 
Per persoon extra € 50
Hoogseizoen, t/m 4 personen, per week € 600
Per persoon extra € 50
Borg, bij aankomst te voldoen € 100
Meer informatie tarieven en voorwaarden  

Welkom op onze berg!