Post Message
 

Captcha Image


Ditte: Verblijf

Lieve Matty en Colin, Nogmaals bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie in de yurt mochten logeren. We hebben genoten van het onverwacht nog mooie weer en de warme liefdevolle zorg en aandacht die jullie ons geschonken hebben. Wij zouden het ontzettend leuk vinden contact te houden en jullie avonturen verder te volgen. Lieve groetjes, Ditte en Edwin.


zondag 10 september 2017
Rob: Wat een heerlijke week

Je neemt het je voor en doet het toch niet, thuis gekomen trekt het gewone leven weer van alle kanten aan je en raakt het achterlaten van een berichtje in de vergetelheid. Nu we eindelijk aan het fotoboek zijn begonnen besef ik weer wat een heerlijke week we hebben gehad in 2015. Samen met onze jongens van toen 15 en 17 jaar. Op reis met iemand in een rolstoel blijft altijd weer spannend. Het is geen onwil maar eerder onwetendheid van mensen als er gezegd wordt dat de accommodatie geschikt is maar er blijken toch allerhande obstakels te zijn. Je moet het altijd maar afwachten. Geschikt is het huis op die prachtige berg hoor, ideaal wat een ruimte. We hebben genoten van de rust, het uitzicht, de prachtige natuur in de omgeving en de aardige mensen die dit soort locaties aantrekken. Het is een klein stukje paradijs daar op die berg, met eigenaren Colin en Matty. Van hem gaat vriendelijkheid en rust uit en van haar gezelligheid en vrolijkheid. Echter met alle respect voor je privacy, wil je een praatje graag maar wil je niets ook goed. Je mag er zijn wie je bent.
Wilt u even helemaal weg, niet weten wat er in de wereld gebeurd (er is geen wifi ;-)) twijfel niet langer maar gewoon boeken. Daar gaat u geen spijt van krijgen! En vergeet niet die prachtige ochtendexcursie “op het dak” van de Vogezen bij opgaande zon kijken naar de gemzen, wat een ervaring!


vrijdag 27 januari 2017
Powered by Phoca Guestbook