Nieuwsbrief augustus '16

Wie regelmatig nieuws over het reilen en zeilen op Casa Boslimpré in de Vogezen wilt hebben, kijk dan op Facebookpagina Casa Boslimpre.

 

Water met bloemenglazen

CASA BOSLIMPRÉ
NIKS MOETEN MAAR GEWOON ZIJN
NATUUR ZUIVER BRONWATER ONTSPANNING INSPIRATIE ONTMOETINGEN


Hallo,

Wat zitten wij in the flow, zeg! Een heerlijke zomer met veel lieve gasten, groot en klein en prachtig zomerweer! We voelen steeds meer dat wij ons droombedrijf en droomleven aan het leven zijn! Ik, Matty voel na 8 jaar voor het eerst dat mijn energetisch werk met vrouwen en kinderen ook zomers aan bod komt. Zo fijn om "mijn Lichtwerk" via energiebehandelingen, Luisterkindafstemmingen en verdiepende avondwandelingen, te integreren in ons bedrijf!

Het leven begint bij 50 echt leuk te worden :)

Deze zomer hebben Colin en ik vanuit onze nieuwe keuken 1 à 2 keer per week een gezonde maaltijd voor onze gasten gekookt. Soms zaten we met 25 man aan tafel, groot en klein. Dat zijn onze grote genietmomenten; samen eten, praten, drinken en ontmoeten. En mooi om te zien dat onze gasten; alleenstaande, stellen en gezinnen het allemaal naar hun zin hebben op onze berg. Vaak zijn ze langer gebleven.

Voor onze tienergasten hebben we dit jaar een boogschietworkshop op Casa Boslimpré georganiseerd en fietsen van de skipistes met elektrisch aangedreven mountainbikes was ook een hoogtepunt voor de jongeren! De gemzenwandeling op de hoogste top van de Vogezen met ontbijt na blijft altijd een favoriet voor jong en oud. De jongste zat in een draagdoek op de rug van zijn ouders mee te genieten :)

Groepje mensen bij Hohnek

En verder genoot ieder op zijn eigen manier van onze berg, zijn faciliteiten, de natuur en het uitzicht.. Van lekker niks doen tot en met flinke mountainbike- en wandeltochten. Natuur, kampvuur, sterren kijken, zwembadje, luieren in hangmatten en chillen onder de berkenbomen...

Relax plek met hangmat

Een paar reacties van onze gasten...
"Wij hebben genoten van onze vakantie op Casa Boslimpré!
Natuur, rust, stilte en een warm stel: Matty en Colin, lijken je wensen van je ogen af te lezen."

"We hebben afgelopen week genoten van een heerlijke Yurt compleet met super uitzicht, terras, keuken en hangmat! Colin en Matty bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was geweldig. Wat een paradijsje hebben jullie daar in de Vogezen! En wat een rust. We komen zeker weer eens terug."

"Ook dit jaar weer (het derde jaar alweer) bij Matty en Colin "op de berg" wat hebben we genoten. Een week met vrienden, een week met ons hele gezin en ons kleinkind van 3 vond het er geweldig. En nog een week samen. Gezellig met andere gasten gegeten, maar ook lekker in de rust met z'n tweeën. Natuurlijk ook de massage van François niet te vergeten en de reiki behandeling van Matty. Een groot genieten."

"De vrouwenverwendagen waren ook echt een grote verwennerij. Een meditatie in de yurt, een creatieve workshop, de energiebehandeling, een interessante reading, prachtige wandelingen en heerlijk lactose en tarwe vrij biologische maaltijden. Kortom, echt een aanrader wanneer je echt los wilt komen van de hectiek van alle dag. En dat nog geen 6 uur rijden vanuit Eindhoven, je bent er dus zo!Dank hiervoor Matty en Colin, ook de mede dames van ons gezelschap, ik heb genoten van jullie warme gastvrijheid en zorgzaamheid die tot de puntjes was verzorgd. De BBQ bij volle maan en kampvuur was een mooie afsluiting. Ik kom graag een keer terug !"

En het seizoen is nog niet klaar... ze geven nog steeds mooi weer af en in september en oktober zijn er ook een paar mooie ontspan en verdiepingsarrangementen voor vrouwen! Er zijn nog wat plekjes vrij! Lees meer op: http://www.welkomoponzeberg.nl/arrangementen/

Daarnaast zijn er ook al contacten met andere coaches en trainers die in 2017 nieuwe inspirerende arrangementen op onze berg willen gaan organiseren. De coach mag bij ons gratis mee!

Gems, tijdens een wandeling

We zullen onze activiteiten, vroegboekkortingen, last minutes en onze kadoweekenden in onze nieuwsbrieven en op onze facebookpagina vermelden dus blijf ons volgen :)

Aan onze gasten van dit jaar vragen wij of ze onze vragenlijst in willen vullen
Un grand merci!

Warme groet,
Colin en Matty

welkomoponzeberg.nl