Nieuwsbrief herfst 2016

Wie regelmatig nieuws over het reilen en zeilen op Casa Boslimpré in de Vogezen wilt hebben, kijk dan op Facebookpagina Casa Boslimpre.

 Herfstuitzicht Casa Boslimpre

Het is volop herfst in de Vogezen! Wij vinden dat de natuur dan op zijn mooist is en genieten van de kleurenpracht! Inmiddels is de eerste sneeuw ook al gevallen...

Nadat we een zeer gezellig en druk zomerseizoen hebben gehad mochten we in september en oktober ook nog aardig wat gasten ontvangen.

Begin september zat er een jonge vrouw in een rolstoel samen met haar hulphond en haar ouders in ons rolstoelaangepast vakantiehuis Le Tournesol. Ze heeft genoten van haar vakantie in de bergen waar ze zo graag is. Ze kon in de tuin vanuit haar bed meegenieten  van de gezamenlijke maaltijden met de andere gasten. En ze was laaiend enthousiast over de rolstoelaangepaste activiteit; wandelen met een joëlette! Ze heeft er zelfs een filmpje van gemaakt. Dit deed ze dmv een gopro te zetten op de rug van haar hulphond; Ulli! Ulli heeft zelfs een eigen facebookpagina: facebook.com/ServiceDogUlli/videos/

Tijdens de 2e Kracht en Transformatieweek van Jacqueline heeft  er weer een groepje vrouwen hard aan zichzelf gewerkt, maar zeer zeker ook genoten van de omgeving, het lekkere eten van kokkin Imana, kampvuuravond/nacht, de yogalessen van Martin en als afsluiting een klank/ligconcert van Goanna Dreaming! Het was weer een gezellige en inspirerende week. Ook voor ons!

Yoga workshopruimte

                                               onze nieuwe yoga/workshopruimte

Een reactie van één van de deelneemsters:

"Lieve Matty en Colin, iemand zei eens tegen me: "Zoek eens op plaatsen waar je nog nooit geweest bent". Drie weken geleden bracht deze reis me op jullie berg. Jullie ontvangst en gastvrijheid zijn hartverwarmend en is door mij ervaren als thuiskomen. Het verblijf in "La Tulipe" was meer dan comfort, van alle gemakken voorzien en huiselijk. Fantastisch. Een klank-ligconcert beleven; liggend op jullie berg was een machtige ervaring; of zoals iemand zei: "een waanzinnige trip". Casa Boslimpre is voor mij een plaats om naar terug te komen; daar voel ik me thuis. Dank voor jullie ZIJN."

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we dat we vanwege ons 22 jarig huwelijk een ander stel een weekend kado zouden geven en vroegen we aan jullie wie jullie zo’n weekend zouden gunnen. We hebben daar  tientallen reacties op gehad en hebben Riet en Ron uitgekozen als de gelukkigen! Helaas is Riet nu erg ziek en kan ze onze berg niet op. Hopelijk kan ze er volgend jaar wel van genieten!

Tijdens de Kerstvakantie zitten allebei onze vakantiehuizen reeds vol met Fransen. Colin en ik gaan dit jaar de uitdaging aan om een week lang voor een groepje Fransen met een verstandelijke beperking alle maaltijden te verzorgen inclusief een kerst- en een oudejaarsdiner! We zijn al gerechten aan het uitproberen.

Ik (Matty) heb een nieuwtje; zoals de meesten onder jullie al ontdekt hebben schrijf ik graag en uitgebreid. Ik ga hier iets mee doen en ben begonnen met een blog te schrijven:

Volg je hart want dat klopt, hoe makkelijk is dat?

In dit blog ga ik schrijven over ons leven, onze emigratie, onze groei en de ontwikkeling van onze bedrijven. Er zullen  (leuke, verdrietige en inspirerende) gebeurtenissen uit de afgelopen jaren komen. Maar ook uit mijn dagelijks leven, nu als 50 jarige vrouw, moeder van twee jong volwassenen, 22 jaar vrouw van Colin, onderneemster en mede eigenaar van Casa Boslimpré en healingpraktijk Casa Cara en over mijn 50 walk!  Ik ben een hooggevoelige vrouw in haar bloeiperiode die zoekt naar betekenis en waarde in haar leven voor haarzelf, maar zeer zeker ook om andere vrouwen te inspireren om hun hart te gaan volgen!

Voor diegene die er echt even tussenuit willen om de drukte van alle dag te ontvluchten... in het laagseizoen hebben we  een heerlijk ontspan arrangement in ons knus vakantiehuis La Tulipe; lekker samen of met vriendinnen er even tussenuit, de natuur in, wandelen, massage en eten bij het knapperend vuurtje! Voel je welkom!

ECHT samenzijn in de natuur

Vergeet niet: als gast van Casa Boslimpré krijg je 15% korting op je verblijf wanneer je voor 15 november jouw vakantie van 2017 boekt!

Ben je een coach, trainer of inspirator en ben je op zoek naar een mooie, betaalbare locatie in de natuur voor jou en je deelnemers (4 tot 25 pers.)? Neem dan contact met ons op want op Casa Boslimpré kan veel; van met eigen kok komen tot all.inclusief.

Fijne dag!