Nieuwjaarsbrief 2017

Kerstfoto Casa Boslimpre

Een fijn en inspirerend 2017!!
Dat je je dromen helder hebt en
dat je de kracht en het vertrouwen vindt
om ze te realiseren.

Hallo,

De eerste nieuwsbrief van 2017!
Wij kijken terug op een fijn, transformerend en krachtig 2016. We hebben ook dit jaar weer meer gasten op onze berg mogen verwelkomen. Allemaal lieve en enthousiaste mensen die genoten hebben van hun verblijf op Casa Boslimpré. Wijzelf genoten nog het meest om te zien dat iedere gast op zijn eigen manier van ons "hemel op aarde plekje" meegeniet. De één lekker in zijn eigen hoekje de ander weer op zoek naar verbinding met zichzelf, de ander en de natuur. En weer een ander was steeds op zoek naar leuke uitjes, sportief of cultureel. Ja dat vinden wij nou zo leuk van ons "werk"!

Niks moeten maar gewoon jezelf ZIJN,
want dat doen wijzelf ook.

We hebben ook dit jaar weer aan onszelf en ons bedrijf gewerkt. In 2015 hebben we een training Bouw jouw Droombedrijf gedaan met als gevolg dat we deze zomer voor het eerst echt het gevoel hadden dat we ons droombedrijf gerealiseerd hebben.
Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een online programma om ons bedrijf en onszelf naar nog hogere hoogtes te brengen. Dit keer zijn we ons gaan verdiepen in de wet van aantrekkingskracht; wees een bewuste creator van je eigen leven. Veel geleerd en belemmerende overtuigingen losgelaten.

Daardoor durven we nog meer buiten onze comfortzone te ondernemen, activiteiten te doen en nog groter te dromen. We zijn begonnen om onszelf in het voorjaar een reisje naar Rome te gunnen en in het najaar is Matty samen met Joanne, die de hele zomer hard had gewerkt op een grote camping in de buurt, een weekje naar Ibiza geweest. Genoten hebben we!

Tevens zijn we de uitdaging aangegaan om 9 dagen lang alle maaltijden inclusief een Kerst- en Oudejaarsdiner te verzorgen voor een Franse groep met 7 mensen met een verstandelijke beperking en hun 2 begeleiders. Tot onze eigen verassing hebben wij hier heel erg van genoten. Wat was dat een dankbare groep om voor te koken. Iedere dag werden we overladen met complimenten. 2016 hebben zij en wij afgesloten bij het kampvuur met champagne, oliebollen, appelflappen en een wensballon. Samen met de Luxemburgse gasten uit vakantiehuis Le Tournesol! Verbinding alom!
We hebben besloten dat we iedere maand een week vrijhouden voor dit soort groepjes.

Kerstkampvuur bij Casa Boslimpre

En we hebben ja gezegd op een aanvraag voor een bruiloft van een Duits stel dat met 70 man geheel Casa Boslimpré afhuurt. Inclusief de professionele keuken, de ontmoetingsruimte en de workshopruimte. Een gedeelte van de gasten logeert bij de B&B van onze Nederlandse buren/vrienden. Ze komen met eigen kok en band.

Natuurlijk blijven we ook weer inspirerende vrouwen arrangementen organiseren en dit jaar misschien zelfs ook voor mannen! We hebben ook groepjes coaches uitgenodigd om op onze berg te ontspannen en om elkaar te inspireren. Één van onze gasten blogt over rolstoelaangepaste accommodaties en heeft een heel artikel over Casa Boslimpré geschreven in het tijdschrift voor ondernemende rolstoelgebruikers: Support. Ze heeft het ook op haar eigen website gedeeld: http://www.eelkedroomt.nl/vogezen/. Zijn we blij mee!

In 2016 heeft een natuurfotograaf van "het er even tussenuit" arrangement gebruik gemaakt met als resultaat de mooie winterfoto bovenaan! En komt in januari de redactrice van de online krant de Zeeuwze een week lang over ons en ons bedrijf bloggen en vloggen. Leuke ontmoetingen allemaal!
Klik hier voor meer info over het er even tussenuit arrangement.

Casa Boslimpré heeft voor elk wat wils.

Familefoto Casa Boslimpre

Op de valreep van 2016 is onze dierenbende uitgebreid met een lieve en rustige hond van 7 jaar, Chow. Ze heeft haar eerste stappen in de sneeuw reeds gemaakt. De eerste keer van haar leven want ze heeft hiervoor in Zuid Afrika en Australië gewoond. De 2 poezen-gezusters moeten nog heel erg wennen...
Al met al kijken wij erg uit naar 2017 en hebben we onze doelen/dromen helder en op papier gezet en gaan we er dit jaar weer helemaal voor!
Voel je welkom in één van onze vakantiehuizen, yurts of op de camping! Alleen, samen, met je gezin of met gelijkgestemden.

We zullen onze activiteiten, vroegboekkortingen, last minutes en onze kadoweekenden in onze nieuwsbrieven en op onze facebookpagina vermelden dus blijf ons volgen :)

Uitzichtpunt op zoek bij Casa Boslimpre Wij kijken al uit naar jullie komst :)

Warme groet,
Colin en Matty
welkomoponzeberg.nl