De Natuurcamping

Natuurcamping

Op het terrein van Casa Boslimpré zijn 5 ruime kampeerplaatsen en een plek voor een camper of caravan. Het uitzicht is schitterend, er is zon en schaduw. De camping is open van april tot en met oktober.

In de algemene ruimte La Cantina (altijd vrij toegankelijk) staan een koel/vriescombinatie, waterkoker en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Er is een tafeltennistafel, oplaadpunten, kaarten en informatie over de omgeving. Verder spelletjes en leesvoer voor iedereen.

De camping heeft eenvoudig, schoon sanitair met gratis bronwater. Er zijn allerlei zitjes, een speelveld, vuurplek, barbecues, ’s zomers een opblaas zwembad en een kast met buitenspeelgoed (o.a. een éénwieler). De boomhut, het erf en de omgeving vormen één grote natuurspeelplaats. Vanaf ons terrein loop je zó het bos in.

Met de tent?

Onze kampeerplaatsen kunnen gereserveerd worden door te bellen of mailen. Reserveren hoeft niet, mag wel, en is tijdens schoolvakanties zéér aan te raden.

Maximaal 1 gezin per plaats.

Bij reservering voor verblijf met de tent, graag de helft van te voren aanbetalen; de 2e helft mag bij vertrek verrekend worden, contant of via een betaalverzoek.

Met de camper of caravan?

Wij hebben 1 staplaats voor campers/caravans. Deze kan gereserveerd worden via het formulier onderaan deze pagina.

Tarieven Campingper dag
Tent- of camperplaats€ 12
Volwassene€ 6 + € 0,50 toeristenbelasting
Kind€ 3
Elektriciteit€ 3
Hond€ 2
Extra Tent€ 2

Aankomst: ná 12 uur

Vertrek: vóór 12 uur

Reserveer onze camper / caravan plaats:

Kalender word geladen......

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:


Volwassenen

Kinderen

Honden

Hoeveel tenten, caravans, campers

 Met electriciteitsaansluiting


De totale kosten: 0.00


Extra informatie:


Right Menu Icon