De Natuurcamping

Natuurcamping

Op het terrein van Casa Boslimpré zijn 5 ruime kampeerplaatsen, een plek voor een camper of caravan en er is La Campanule; onze “Glampingtent “. Het uitzicht is overal schitterend, er is zon en schaduw.

De camping is open van april tot en met oktober.

In de algemene ruimte La Cantina ( altijd vrij toegankelijk ) staan een koel/vriescombinatie en een waterkoker voor algemeen gebruik. Er is een tafeltennistafel, oplaadpunten, kaarten en informatie over de omgeving. Verder spelletjes en leesvoer voor iedereen.

De camping heeft eenvoudig, schoon sanitair met gratis bronwater. Er zijn allerlei zitjes, een speelveld, vuurplek, barbecues, ’s zomers een opblaas zwembad en een kast met buitenspeelgoed ( o.a. een éénwieler ). Het erf en de omgeving vormen één grote natuurspeelplaats. Vanaf ons terrein loop je zó het bos in.

 
 

Wij bieden 3 overnachtingsmogelijkheden aan op onze natuurcamping:

1. Met eigen tent.

Onze kampeerplaatsen kunnen gereserveerd worden door te bellen of mailen. Reserveren hoeft niet, mag wel, en is tijdens schoolvakanties zéér aan te raden.

Maximaal 1 gezin per plaats.

Bij reserveren voor verblijf met de tent of camper / caravan, graag de helft van te voren aanbetalen, de reservering is dan gemaakt. De 2e helft 4 weken voor aankomst.


 

2. Met camper of caravan.

Wij hebben in het hoogseizoen 1 staplaats voor campers/caravans. Deze kan gereserveerd worden via het formulier onderaan deze pagina. Buitenom de zomervakantie zijn er meerdere plekken geschikt voor busjes bijvoorbeeld. Informeer even naar de mogelijkheden.

3. In onze tent La Campanule?

Naast deze twee opties bieden wij ook een flinke katoenen tent van 5 x 3 mtr. aan waar je in kunt verblijven. Reserveren kan via het formulier.

Tarieven Camping
Per Nacht
Tent- of camperplaats
€ 12 (laagseizoen)
€ 16 (hoogseizoen)
Per persoon
€ 7 + € 1 belasting
Elektriciteit
€ 4
Honden, in overleg
€ 3
[table id=1 /]

Aankomst: tussen 12 en 18 uur

Vertrek: voor 12 uur

Reserveer onze camper / caravan plaats:

Kalender word geladen......
- Available
 
- Booked
 
- Pending
·
 
- Partially booked

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:


Personen

Honden

 Met electriciteitsaansluiting


De totale kosten: 0.00


Extra informatie:


Right Menu Icon